Barion Pixel

Telefon: +36 30 474 3002 | Címünk: Vác, Fürdő u. 1

Ingyenes 🚚 országos kiszállítás 25.000,-ft felett! Katt a kuponért

Hobbibázis Kapcsolat
Kattintson a képre! Útvonaltervezés a Hobbibázis üzlethez. 2600 Vác, Fürdő u. 1
Segíthetünk? Kérdése van?

Hobbibázis címe:
2600 Vác, Fürdő u. 1.

Telefon: 0630 474 3002
E-mail: info@hobbibazis.hu

Írjon e-mailt nekünk

Szükséges, amennyiben nem tudjuk elérni telefonon, email-ben válaszolunk.
Havonta csak 1-szer (egyszer) küldünk Önnek értesítőt az éppen aktuális újdonságainkról (videók, tippek, leírások, közelgő akciók, stb.) Bármikor leiratkozhat, így nem kockáztat semmit 😊

Gyakran Ismételt Kérdések

Megválaszolunk néhány gyakori kérdést

Hívjon bennünket hétköznap a 0630 474 3002 telefonszámon, vagy írjon e-mail-t az info@hobbibazis.hu címre.
Amennyiben nem tudjuk azonnal felvenni a telefont, kérjük próbálja újra pár perc múlva. Az email-ekre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

A 14:00 óráig leadott rendeléseket másnap átadjuk a futár cégnek, így elvileg a következő napon megtörténik a szállítás. A futárcég értesíti Önt a kézbesítés várható időpontjáról.

Amikor mi átadjuk szállításra a csomagot a Postának, küldünk egy értesítő email-t erről. Ez után a Postától érkezik email, amikor beérkezik hozzájuk a csomag, majd amikor elindul a futár a csomaggal, akkor is küld az MPL egy email-t.
Ebben már lesz egy tól-ig időpont is, amikor kb. megérkezhet a futár a csomaggal az adott címre.
Általában a futár, pár perccel előbb fel is szokta hívni a megadott telefonszámon a címzettet mielőtt megérkezik a címre.

A procedúra eleje ugyan az mint a házhoz szállításos módnál, tehát amikor mi átadjuk szállításra a csomagot a Postának, küldünk egy értesítő email-t erről. Ez után a Postától érkezik email amikor beérkezik hozzájuk a csomag, majd amikor a csomag átvehető a megadott Postán, akkor is küld az MPL egy email-t.
Ettől számítva 5 nap áll a rendelkezésre, hogy átvegyük a csomagot.

A folyamat ugyan az mint a “Postán maradó” módnál, tehát amikor mi átadjuk szállításra a csomagot a Postának, küldünk egy értesítő email-t erről. Ez után a Postától érkezik email amikor beérkezik hozzájuk a csomag, majd amikor a csomag átvehető a megadott Csomagponton, akkor is küld az MPL egy email-t.
Ettől számítva 5 nap áll a rendelkezésre, hogy átvegyük a csomagot.

A Csomagautomatákban nem lehet akármilyen méretű, vagy súlyú csomagot elhelyezni, azért a következő méret, illetve súlyhatár feletti csomagok esetében csak Postapontra, vagy házhoz szállítva lehet kérni a rendelést.
A csomag mérete, illetve súlya nem haladja meg az 50x31x35 cm-t és a 20 kg-ot.

Amennyiben ezt észreveszi, kérjük mihamarabb értesítsen bennünket az info@hobbibazis email címen, vagy a 0630 474 3002 mobilszámon.
Ha csak a szállítás során derül ki, hogy rossz a cím, akkor mi keressük Önt a megadott telefonszámon, és egyeztetünk, majd értesítjük az MPL-t, és remélhetőleg a második kézbesítés már sikeres lesz.

A szállítási címet akkor lehet a legegyszerűbben módosítani, ha értesít bennünket email-ben, vagy telefonon (info@hobbibazis.hu, 0630 474 3002) még mielőtt átadjuk az MPL-nek a csomagot szállításra. Ezt a rendelés leadása utáni 2-4 órában megteheti.
Ha ennél később szeretné ezt megtenni, az már problémásabb, de mindenképpen keressen bennünket az elérhetőségeinken.

Igen! Kérjük, hogy értesítsen erről bennünket minél hamarabb email-ben vagy telefonon (0630 474 3002, info@hobbibazis.hu)
Általában az aznap leadott rendeléseket másnap adjuk át szállításra, de előfordul, hogy még ugyanazon a napon délután, tehát kérjük, hogy minél hamarabb szóljon erről.

Ingyenes Szállítás

25.000,-ft felett, kuponkóddal.
Kuponkód: 0ftszallit

14 napos visszamondás

macera nélkül, csak írni kell,
és visszaküldeni a csomagot

MPL kiszállítás országosan

Házhozszállítás, Postán, Csomag-
PostaPonton átvehető.

100% Biztonságos fizetés

A rendelés leadásakor, bankkártyával.
Barion/MasterCard/Visa/Amex/APay/GPay